Spørgsmål der ofte stilles

Om produktet


1. Hvordan adskiller Perfect Shade® Mineral Foundation sig fra andre foundations?

Perfect Shade® Mineral Foundation er så let, at du ikke engang kan føle den på huden. Den dækker usædvanlig godt og giver dig det fuldendte udseende, som almindelig sminke ikke kan forsyne dig med. De naturlige mineraler klæber til huden, så du behøver ikke ret meget for at skjule skavankerne. De naturlige pigmenter blander sig med din hud og giver dig et naturligt og fejlfrit ydre. Med Perfect Shade® Mineral Foundation tilpasser vores True Shade Technology® automatisk, for at passe til din hudtone. Vælg imellem Light, Medium, Tan og Dark, så gör Sheer Cover® Studio resten.


2. Hvordan kan Perfect Shade® Mineral Foundation dække så meget uden at se tykt og klumpet ud?

Almindelige foundations kan nogen gange være så tykke, at det ser ud som en maske, eller så tynde at der skal lægges flere lag på. De lægger sig som et lag glasur over huden, de kan slides af eller absorberes af hudens porer og fine linier. De naturlige mineraler i Perfect Shade® Mineral Foundation ligger let på huden og overlapper hinanden, så huden derved bliver helt dækket. Glimmer, en af de mineraler, der er i Perfect Shade® Mineral Foundation, reflekterer lys, så din hud får et naturligt og lysende udseende. I stedet for at se ud, som om du skjulte noget, får Sheer Cover® dig til at se ud, som du ikke har noget at skjule.


3. Skal jeg bruge mindre af Perfect Shade® Mineral Foundation end af en almindelig foundation?

Ja! De naturlige mineralpigmenter er meget koncentrerede, så lidt rækker langt.


4. Kan jeg bruge Sheer Cover® Studio andre steder end i ansigtet?

Ja da. Du kan bruge den på hals, arme, ben og hvilket som helst sted, hvor du vil camouflere hudskavanker og misfarvninger.


5. Kan jeg bruge Perfect Shade® Mineral Foundation, selv om jeg ikke har nogen hudskavanker?

Selvfølgelig. Du vil elske den naturlige, fejlfrie og sunde glød og de rene ingredienser, der er så milde mod huden. Allermest vil du nyde den måde, hvorpå Perfect Shade® Mineral Foundation får dig til at føle dig sikker, ubekymret og smuk!


6. Lige når jeg påsmører Perfect Shade® Mineral Foundation ser den tør ud. Er det normalt?

Ja, Mineral Foundation kan godt se tør ud, når den lige er påsmurt.Når den blander sig med din huds naturlige olier, forsvinder tørheden og efterlader et lysende og fejlfrit ydre, der ikke ser ud, som om der er make up på. Du kan vælge at fugte dit ansigt let med et let pust af vand eller duppe overskydende pudder med en serviet for at blande Perfect Shade® Mineral Foundation.


7. Kan Perfect Shade® Mineral Foundation vaskes af med vand?

Man kan dække hudskavankerne uden at være bange for, at midlet vaskes af i vand eller bliver udsmurt, når du sveder. Men som altid ved foundation bør man undgå at berøre og gnide for meget, for det kan fjerne ens Sheer Cover® finish. Man kan blidt og nemt borttage sin foundation ved ganske enkelt at vaske det af med Sheer Cover® Conditioning Cleanser.


8. Hvor længe kan penslerne ventes at holde?

Penslerne kan ved ordentlig behandling holde i årevis. Om nødvendigt bør penslen rengøres med mild sæbe og køligt (ikke varmt) vand.


9. Kan jeg stadig væk anvende mine yndlingsfarver i rouge, øjenskygge og anden make up?

Ja, bestemt! Faktisk kommer de til at se endnu bedre ud på baggrund af din fejlfri Sheer Cover® Studio finish.


10. Hvilke andre ingredienser findes der i Perfect Shade® Mineral Foundation?

Det er det, der IKKE findes i Perfect Shade® Mineral Foundation, der gør den så storslået for din hud. Den enestående formel indeholder ingen olier, ingen duftstoffer, ingen farvestoffer og ingen talkum.


Om VIP-Klubben


11. Hvordan bliver jeg medlem i VIP-klubben?

Du bliver automatisk medlem i Sheer Cover® Studio VIP-klub når du bestiller din første startpakke. Du kan vælge mellem 2 forskellige pakker - Sheer Cover® Studio VIP-klub - Basic eller Sheer Cover® Studio VIP-klub - Deluxe.


12. Hvad fordele har jeg som medlem?

Som medlem risikerer du aldrig att stå uden dine makeup- og hudplejeprodukter. Som medlem får du automatisk en ny forsendelse hver tredje måned. Du sparer op til 400 kr på hver videre forsendelse afhængigt af den pakke du har valgt hvis du skulle købe produkterne hver for sig.


13. Bliver jeg nød til at gå med i klubben?


Nej, slet ikke. Du kan også vælge at sende efter en Sheer Cover® Studio - pakke uden at blive medlem. Du bestiller da en af de to "Prøve pakker" - Basic eller Deluxe. For disse pakker betaler du dog fuld pris.


14. Forbinder jeg mig til noget?

Nej, du køber bare så mange pakker du selv vil og kan når som helst afmelde dit medlemskab helt uden forpligtelser. Vores kundeservice på 70 21 22 41 hjælper dig gerne.

15. Koster det noget at gå med i klubben?

At blive medlem koster ingenting ekstra.


Her kan du se den komplette ingrediensliste>>

®

Kundeinformation

Om Guthy-Renker ®

Copyright © 2008 Guthy-Renker ® All rights reserved
Marks designated with
or ® are owned or licenced by Guthy-Renker ® LLC and are registered or pending in the U.S. and may be registered or pending in other territories.